aankondiging 13 juni 2017‘Levensverhalen en kwetsbare mensen’

Wat maakt het interviewen van kwetsbare mensen anders en speciaal? Hoe interview je iemand die een familielid heeft verloren aan een psychiatrische ziekte? Waar moet je op letten als je het levensverhaal optekent van iemand die voorheen dakloos was? Addy Bakx en Else Röder zullen het thema van dit LP-café voorbereiden. Op basis van hun ervaring met het interviewen van mensen uit de doelgroep gaan ze in op deze vragen. Ook gaan ze in op de vraag in hoeverre het helend werkt voor betrokken personen om hun (levens-)verhaal te vertellen en op papier te laten zetten.

De bijeenkomst ‘Levensverhalen en kwetsbare mensen’ wordt gehouden in het pand van de Onderwijshelden, Drift 1, 3512 BP Utrecht (ca. 10 minuten lopen vanaf station Utrecht CS). We beginnen om 17.00 uur en vanaf 18.30 uur is er gelegenheid tot verder netwerken en natuurlijk gezellig borrelen.
Om de zaalhuur en koffie, thee en drankjes te kunnen bekostigen vragen wij een bijdrage van €12,50 p.p. Je bent van harte welkom deel te nemen. Laat ons s.v.p. weten of je komt (het aantal plaatsen is beperkt) en meld je aan via e-mailadres levensverhalenprof@gmail.com

En tot slot: deel dit bericht vooral ook in je eigen netwerk!

Organisatie: Daniëla Postma, Marilou den Outer, Else Röder en Addy Bakx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s