programma-info 4 november 2017, 10-17 uur

Je vindt ons ook op Schrijven Online: http://www.schrijvenonline.org/activiteiten

Een beschrijving van alle workshops kun je hier downloaden: workshops-informatie, 4 november

Een inspiratiedag vol workshops, lezingen en ontmoeting voor (professionele) schrijvers van levensverhalen

Werk jij (voor eigen familiekring, beroepsmatig of als vrijwilliger) met en voor mensen aan het vastleggen van levensverhalen? Dan is dit een dag die je niet mag missen! Op 4 november organiseert Uitgeverij van Brug – samen met de ­LinkedIn-groep Levens­verhalen Professionals – “Jouw leven in een boek”. Deze bijzondere inspiratiedag vindt plaats in Amersfoort (dichtbij het station) ­en duurt van 10 tot 16 uur (inloop vanaf 9.30 uur).

Wat kun je op 4 november verwachten?

Je gaat nieuwe inspiratie opdoen dankzij workshops, lezingen en ontmoetingen waarin de veelzijdigheid van werken met levensverhalen aan bod komt. Je kunt creatief aan de slag met gerichte oefeningen en krijgt inhoudelijke verdieping aan­gereikt. Zo kun jij straks de mensen van/met wie jij levens­verhalen optekent nog meer tot hun recht laten komen.

Tijdens dit unieke evenement kun je workshops volgen bij Arianne ColleeAnke de Jong-KoeléBrenda Van Der Wijk-van DijkMonique Smit, José Franssen en  Monica Boschman. Ook zijn er drie lezingen, verzorgd door Agnes van Overveld (auteur van het boek Windkracht 6),  Simone Berger (Istori Kita – Jouw familiegeschiedenis) en Jan-Willem Gerth. De opening wordt verzorgd door Esther Kornalijnslijper sharing stories & supporting selfcare.

De deelnemers krijgen  – als blijvend aandenken – het boek Jouw levensverhaal hoort in een mooi boek thuis. Dit boek vol ervaringsverhalen en tips wordt naar hen opgestuurd na verschijning . Hierin lees je niet alleen hoe je een prachtig boek kunt maken dat past bij degene over wie het levensverhaal gaat, maar je krijgt ook inzicht in wat het uitbrengen van boeken met levensverhalen met mensen doet: tegen welke persoonlijke dilemma’s liepen zij aan en wat heeft het boek hen na het verschijnen gebracht? Aan dit boek werkten diverse collega’s mee die zich bezighouden met het opschrijven van levensverhalen voor anderen.

handleiding 'Jouw levensverhaal hoort in een mooi boek thuis'


Een beschrijving van het volledige programma kun je hier downloaden: programma-info 4 november 2017

Een beschrijving van alle workshops kun je hier downloaden: workshops-informatie, 4 november


Wat kost het om je op te geven?

Je betaalt voor deze Inspiratiedag vol tips, kennis en creativiteit € 97,00. Dit is inclusief lunch én het nieuwe boek Dit levensverhaal hoort in een boek thuis (ter waarde van € 22,95), waaraan diverse mensen hebben meegewerkt die workshops en lezingen geven op 4 november. Zo kun je ook thuis nog even nagenieten van dit unieke evenement.

Hoe kun je je aanmelden?

Tickets voor deze unieke dag zijn verkrijgbaar via de website van Uitgeverij van Brug. Op InspiratiedagLevensverhalen kun je kaartjes kopen. Ook kun je hier opgeven aan welke workshops je wilt deelnemen. Wacht niet te lang met je inschrijving: bij de meeste workshops is plek voor een beperkt aantal deelnemers!

Na je aanmelding krijg je een handige screensaver toegestuurd, waarmee je het bureaublad op je PC of Mac voortaan als weekplanner kunt gebruiken! Bij de screensaver krijg je ook informatie toegestuurd hoe je het bijbehorende programmaatje Plaknotities kunt installeren en een handige gebruiksaanwijzing.

Zo gebruik je de screensaver met plaknotities!

Behoefte aan meer informatie?

Op de Facebook-pagina Jouw leven in een boek kun jij, als (betaald of onbetaald) levensverhalenprofessional, op weg naar 4 november alvast inspiratie en nieuwe ideeën opdoen! Houd de Facebook-pagina ook in de gaten voor informatie over de inschrijving.

Je vindt ons ook op SchrijvenOnline: http://www.schrijvenonline.org/activiteiten.


Alle mensen die eraan meewerken om jou een onvergetelijke dag te bezorgen:

Advertenties