uitnodiging-kennismakingDeze website is in het leven geroepen om iedereen die met andere mensen werkt aan levensverhalen te informeren en inspireren. Ons maakt het niet uit of je vrijwilliger bent of als betaalde kracht werkt. In beide gevallen beschouwen we je als een echte Levensverhalen Professional.

En wij willen je graag helpen om jouw werk met plezier te blijven doen.

Een paar keer per jaar organiseren wij daarom

LP-Cafés: netwerkbijeenkomsten voor mensen die zich beroepsmatig of in vrijwilligerswerk bezighouden met levensverhalen en met de mensen achter deze levensverhalen.

Misschien maak je boeken of films, voor particulieren of voor de verkoop; misschien werk je in de zorg met kwetsbare mensen… Wij worden zelf steeds weer verrast door de vele manieren waarop levensverhalen in de levens van mensen een belangrijke rol kunnen spelen. Onze kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen maakt steeds weer dat wij kunnen groeien in ons vak en als mens. Dat gunnen we jou eveneens!

Op LinkedIn zijn we al met een grote groep Levensverhalen Professionals vertegenwoordigd (ruim 750 mensen); op Facebook zijn we momenteel bezig om een groep van 226 leden te verhuizen naar een groepspagina, waar iedereen berichten met elkaar kan delen.

Bij Contact vind je de gegevens van deze beide groepen, zodat ook jij je kunt aansluiten. Daarnaast kun je ons een mailtje sturen als je met een specifieke vraag zit, via het reactieformulier of via levensprof@gmail.com.

Je bent van harte welkom, ook namens alle anderen in onze groep,

Marilou den Outer, Else Röder, Linde ten Broek & Daniëla Postma

Advertenties